…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Eylül 2023, Cuma Osmaniye

Osmaniye’de “Aile Çalıştayı” Düzenlendi


            Osmaniye’de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce, sosyal sorunların tespiti, çözümü, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahın artırılmasına yönelik çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla “Aile Çalıştayı” gerçekleştirildi.

            Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen çalıştaya, kamu kurum ve kuruluş, ilgili dernek temsilcileri ve İl Müdürlüğü personelleri katıldı.

            Çalıştay programın açılışında konuşan İl Müdürümüz Hamit COŞKUN, çalıştayın “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz Türkiye genelinde “aile” temalı bir çalıştay gerçekleştirecek. Çalıştayımızın esas hedefi aile konusunda İlimizde olan varsa sorunlar, bu sorunlarla ilgili tespitleri gerçekleştirdikten sonra bunların çözümleri ile ilgili önerileri varsa bu önerileri almak ve Türkiye genelinde bu önerileri topladıktan sonrada bunların değerlendirmesini yapıp hem mevzuat çalışmalarını yapıp hem de bunula ilgili yapılabilecek neler var bununla ilgili özel bir planlama, bir yol haritası belirleyip bununla ilgili çözüm gerçekleştirmek. Özellikle paydaşlarımız olan tüm kurumlarla, tüm kurum temsilcileriyle aynı zamanda bizim kendi personellerimizle, meslek elemanlarımızla değerlendirmeler yapıp bu yol haritasını belirleyeme çalıyor. Bu anlamda bizde Osmaniye de çalıştayı 2 gün sürecek şekilde gerçekleştireceğiz” dedi

İl Müdürümüz COŞKUN, çalışta katılan temsilcilere katılımlarından dolay teşekkür etmesinin ardından çalıştayın hayırlı olması temennisinde bulundu.