…
…
…
30 Ekim 2019, Çarşamba Türkiye

Ordu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Başarılı Çalışmaları İle Örnek Olmaya Devam Ediyor


Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan “Sahanın iyi örneklerinin aktarılması” programı çalışmalarında, “Bakım Sonrası Rehberlik ve Form –A işlemleri” hizmetlerinde Ordu ili 81 il içerisinde başarılı örnek İl seçilerek, bu konularda sunum yapmak üzere Ankara’ya davet edildi.

“Bakım Sonrası Rehberlik ve Form –A işlemleri”  konularında AÇSHB Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü çalışanlarına sunum yapmak üzere Ordu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hizmetleri birim sorumlusu Berat KARABULUT ve Sosyal Sportif Kültürel Faaliyetler birim sorumlusu Fahrettin ALKAN Ankara’ya giderek, 24 Ekim 2019 Perşembe günü sunumlarını gerçekleştirdi.

Yapılan bilgilendirme sunumunda Fahrettin ALKAN Ordu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü rehberlik çalışmalarının geçmişi, Nesiller grubunun oluşması ve çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Berat KARABULUT ise, güncel rehberlik işlemleri ve Form –A belgesi konularında bilgilendirmede bulundu.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü daire başkanları ile birimlerin personelinin katıldığı toplantı çalışma alanına yönelik soru-cevaplarla tamamlandı.