…
…
…
…
…
…
16 Nisan 2019, Salı Ankara, Türkiye

Birim Web Sayfaları Yenilendi


Bakanlığımızın merkez teşkilatı sayfaları, başkanlığımız tarafından güncel standartlara uygun olarak yeniden tasarlandı.

Mülga Aile ve Sosyal Politikalar ve Mülga Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıklarının geçtiğimiz yaz yayınlanan kararname ile birleştirmesinin ardından Bakanlığımız Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma ile Merkez teşkilat sayfalarımız da bakanlığımızın ana sayfasına uygun olarak yeniden tasarlandı.

Diğer Bakanlıklara da Örnek Oldu

Başkanlığımızın öz kaynakları kullanılarak gerçekleştirilen projenin tasarımı, birleştirilen veya tasarımı güncelleştirilen bakanlıklara da örnek oldu.

Sayın Bakanımızın Yapıya Katkısı

Yeni Web Sayfalarının tasarım ve yapı inşası sürecinde Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk aktif olarak yer aldı. Yeni yapı hakkında Başkanlığımızın ilgili birimiyle saatler süren toplantılar yaparak, süreç içerisinde bizzat rol oynadı.

Başkan Özaşık: “Sürdürülebilir, Geleceğe Yönelik ve Geliştirilebilir”

Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Sayın Mustafa Özaşık, yeni yapının uzun yıllar boyunca bakanlığın bu alandaki ihtiyacını karşılayacağını belirterek, “Bu projeyle, bakanlığımız sürdürülebilir, geleceğe yönelik ve geliştirilebilir bir internet sayfası mimarisine sahip oldu. Bu proje kendi projemiz olduğu için, sayfaların yapısını sürekli olarak geliştirmeye, günün güncel teknolojilerine uyum sağlamasına devam edeceğiz. Birimlerden sürekli geri bildirim alarak, internet sayfalarının yaşayan, kolay anlaşılabilir ve 81 milyon vatandaşımıza sürekli olarak hitap eden biçimini koruyacağız.” Diye konuştu.