…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
09 Mayıs 2023, Salı altınordu/ordu/Türkiye

4/B Sözleşmeli Personellerimiz yemin ederek memuriyete adım attı.


ACM Huzurevi etkinlik salonunda geçekleşen yemin törenine İl Müdürümüz Yunus ÖZDAŞ,İl Müdür Yardımcıları Gülhatun ŞANLI ÖZKAN,Samet İŞTAR,Berat KARABULUT,Zeki DEMİRAK,Kuruluş Müdürleri ve memuriyete adım atan personellerimiz katıldı.

İl Müdürümüz Yunus ÖZDAŞ yaptığı konuşmada”TBMM Genel Kurulu’nda kamuda çalışan 458 bin 615 sözleşmeliye kadro verilmesini içeren “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” kabul edilerek 7433 sayılı kanun ile yasalaştı. 

Düzenlemeyle 28 Kasım 2022'den önce sözleşmeli olarak göreve başlayanlar, herhangi bir bekleme süresine tabi olmadan, doğrudan bulundukları kurumlarda memur kadrosuna geçtiler.

Bu kapsamdakilerin, memurluğa geçmenizin ardından 1 yıl süreyle aynı kadroda çalıştıktan sonra tayin hakkını elde edebileceksiniz. 

Çalışma hayatınızda önünüzde uzun yıllar var bu süreçte çalıştığınız kuruluşlarda başta idarecileriniz ve çalışma arkadaşlarınız olmak üzere dezavantajlı kesim,Kadın,Çocuk,Engelli ve Yaşlılarımıza nezaket ve protokol kullarına uygun hareket etmelisiniz, sizler toplumda devletin şefkat ellerisiniz bu bilinçle görev ve sorumluluklarınızı yerine getirmenizi tavsiye ediyorum, bugün burada bulunan 73 mesai arkadaşımızı ayrı ayrı tebrik ediyor başarı dolu çalışmalar diliyorum.”dedi.

Yapılan yemin töreninin ardından toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.