…
…
…
…
…
…
08 Şubat 2024, Perşembe Muğla,Türkiye

"Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri" programı İl Müdürlüğümüzde gerçekleştirildi.


İl Müdürlüğümüz konferans salonunda gerçekleştirilen “Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri” programına İl Müdürümüz Yakup KÜTÜK, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. Zafer TANGÜLÜ, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilimdalı'ndan Doç.Dr. Raşit AVCI, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Özel Eğitim Bölüm Başkanı Rıfat İÇYÜZ, İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, STK’lar,kuruluşlarımızda bulunan personellerimiz ve vatandaşlarımız katıldılar.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program İl Müdürümüz Yakup KÜTÜK’ün konuşmasıyla devam etti.

 

Ailenin önemine vurgu yapan İl Müdürümüz Yakup KÜTÜK konuşmasında “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın başlatmış olduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu çerçevesinde birçok proje yürütülmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız, bu vizyon doğrultusunda ‘Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri’ programını hayata geçirdi.

 

Bizlerde söz konusu söyleşilerle aile değerlerimizi temel almakla birlikte personelimizin bireysel ve mesleki gelişimine de katkı sağlamayı amaçlamaktayız.Güçlü aile, güçlü toplum ve güçlü Türkiye vurgusuyla hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum." dedi.Programda Türk Kültüründe Aile ve Çocuk, Özel Gereksinimli Çocukların Eğitimi, Evlilik ve Aile İletişim, Evlilikte Etkili İletişim Becerileri konularında katılımcılara eğitim verildi.

 

Program sonunda İl Müdürümüz Yakup KÜTÜK tarafından konuşmacılara plaket taktimi yapıldı.