…
…
…
…
…
23 Kasım 2023, Perşembe Muğla,Türkiye

ŞİDDETSİZ TOPLUM GÜVENLİ GELECEK


İl Müdürlüğümüz konferans salonunda düzenlenen panele İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre ÇAY, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Burak MÜLAYİM, Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Zahide ALTINOK,Muğla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Semanur BAŞGÜL, Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şadi BALLI, İl Müdür Yardımcımız Kuduret GÜLTAŞ, Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Başkanı Eriş BAŞARAN AKÇA, yönetim kurulu üyeleri, STK Temsilcileri, kurum çalışanları ve vatandaşlar katıldılar.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan program, İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI’nın açılış konuşması ile devam etti.

 

İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI konuşmasında “Büyük Türkiye Yüzyılında kadına yönelik şiddete sıfır toleransla yaklaşmaya devam edeceğiz, kadına yönelik her türlü şiddetin karşısında olacağız amacımız 'Şiddetsiz Toplum Güvenli Gelecek' yaratmaktır.” dedi.

İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI'nın konuşması sonrası Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim görevlileri Doç.Dr Nagehan KIRKBEŞOĞLU, Tuba DENİZ AYDIN ve Kuruluş Müdürü Melek Melis BİRKANDAN ÇORUH'un konuşmacı olduğu panelde 6284 sayılı kanun ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında yapılan çalışmalar anlatıldı.

 

Program sonunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim görevlileri Doç.Dr Nagehan KIRKBEŞOĞLU, Tuba DENİZ AYDIN ve Kuruluş Müdürü Melek Melis BİRKANDAN ÇORUH'a “Teşekkür Plaketleri” İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI ve Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Başkanı Eriş BAŞARAN AKÇA tarafından takdim edildi.