…
…
…
24 Ocak 2023, Salı Muğla,Türkiye

İL MÜDÜRÜMÜZ OSMAN TOPRAKÇI İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE BAĞLI KURULUŞLARIMIZDA GÖREVE BAŞLAYAN PERSONELLERİMİZ İLE ORYANTASYON EĞİTİMİNDE BİR ARAYA GELDİ.


İl Müdürlüğümüz konferans salonunda gerçekleşen eğitime İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, İl Müdür Yardımcılarımız İsa UMUT, Özgür KIRMIZITAŞ ve Kuduret GÜLTAŞ da eşlik ederken, eğitime yeni atanan personellerimiz katıldılar.
İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI’nın konuşması ile başlayan eğitim kapsamında kurumumuzda ve kurumumuza  bağlı bulunan kuruluşlarımıza yeni atanmış olan personellerimize İş Hayatına Uyum Semineri verildi. 4 gün boyunca sürecek olan eğitim kapsamında personellerimize yeni görevlerine uyumlarını kolaylaştırmak, çalışma koşulları ile uymaları gereken hak ve yükümlülükleri hakkında bilgi edinmeleri sağlamak amaçlanmaktadır.
İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI Vatandaş odaklı çalışmanın önemini vurguladığı konuşmasında “Devletimizin tüm imkanlarını özverili bir  şekilde ihtiyaç sahibi  vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz, sizlere güvenimiz sonsuz gerek sahada gerekse bilgisayar başında her zaman Muğla İlimizde ve ilçelerimizde kimsesizlerin kimsesisi olmaya devam edeceğiz. Yeni görevlerinizin hayırlı olmasını temenni ediyor ve hepinize başarılar diliyorum.” dedi

iOS için Outlook uygulamasını edinin