…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
29 Eylül 2023, Cuma Muğla,Türkiye

İKİNCİ BAHARLARINA DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜNDE “EVET” DEDİLER


İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, Abide Hasan Nuri Öncüer Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerimizden Metin UYSAL ve Suna VURAL’ın nikah törenine katıldı.

 

UYSAL ve VURAL çiftinin nikah şahitliğini İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, İl Müdür Yardımcımız Seda CESUR ve Huzurevi Müdürümüz Bahar ÜNLÜ yaptı.

 

Törende "evet" diyen çiftin nikahının kıyılmasının ardından İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI, evlilik cüzdanını Metin ve Suna UYSAL çiftine verdi.

 

Huzurevi bahçesinde düzenlenen törende ikinci baharlarına evet diyen çift, alkışlar eşliğinde nikâh defterini imzalayan çiftimiz ilk danslarını yaparak düğün pastasını kestiler.

 

Nikahın ardından ilk danslarını yapan UYSAL çifti, daha sonra huzurevi sakinlerimiz ve çalışanlarımızın birlikte müzik eşliğinde eğlendi

 

Bu güzel günde çiftimizi yanlız bırakmayan İl Müdürümüz Osman TOPRAKÇI "Adı Aile ile başlayan Bakanlığın bir çalışanı ve yöneticisi olarak çiftin bu mutlu anına şahitlik etmekten son derece memnun olduğunu ifade ederek; Ömürlerinin ikinci baharında, kendilerine düğünleri hayırlı olsun diyor, umut ettikleri gibi yaşamı bundan sonra mutlu ve huzurlu bir şekilde sürdürmelerini temenni ediyorum" dedi.