…
…
…
07 Kasım 2022, Pazartesi MALATYA,BATTALGAZİ

TÜRKİYE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ VAKFI MALATYA ŞUBESİ DÜZENLENEN TÖRENLE İLE HİZMETE AÇILDI


Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesi düzenlenen törenle ile açıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törenin açılış konuşmasını Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şube Başkanı Ozan Sağlam gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını ardından Vali Hulusi Şahin bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Açılış törenine; Vali Hulusi Şahin, 7. Anajet Üs Komutanı Hv. Plt. Alb. Zeki Koltukoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, İl Müdürümüz Galip Sökmen, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İstihkam Alay Komutanı Alb. Mehmet Bahtiyar, Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan Vekilleri, İl Müftüsü Veysel Işıldar, Siyasi Parti Temsilcileri, İlimizdeki Şehit ve Gazi Dernekleri Yöneticileri ile Şehit yakınları ve Gaziler ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın yaptığı duanın ardından, Vali Hulusi Şahin ve protokol üyelerinin kurdele keserek Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Malatya Şubesinin açılışı gerçekleştirildi.