…
…
…
…
…
…
…
27 Haziran 2022, Pazartesi MALATYA,YEŞİLYURT

SÜNNET ŞÖLENİ ÇOŞKU İLE KUTLANDI


İl Müdürlüğümüze bağlı MİAD Çocuk Evleri Sitesinde sünnet şöleni düzenlendi. Çocuk Evleri Sitesinde düzenlenen sünnet şölenine Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, İl Müdürümüz Galip Sökmen, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Havalimanı Müdürü Serdar Akyüz, İl Müftü Vekili Fikriye Özkan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vahap Toman, SGK İl Müdürü Tekin Kutlu, MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, MİAD Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Şehit Gazi Dernekleri Temsilcileri ile İl Müdürlüğümüz ve kuruluş müdürlerimiz ile emekli müdürlerimiz katıldı.

Tören İl Müftülüğünde görevli hocaların Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahi okunmasıyla başlandı. Programın açılış konuşmasını İl Müdürümüz Galip Sökmen gerçekleştirdi.  Kurumumuz ve kuruluşlarımız hakkında bilgiler veren İl Müdürümüz sünnet şölenine katkılarından dolayı MİAD İş Adamları Derneğine ve bütün katılımcılara teşekkür etti.  Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve Ahmet Çakır'ın konuşmasının ardından sünnet olan 9 çocuğa çeşitli hediyeler verildi.

Daha sonra konuşan MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş konuşmasında katkılarından dolayı Genç MİAD üyelerine ve Kadın Girişimci Grubuna teşekkür ederek bundan sonra bu organizasyonu geleneksel hale getireceklerini kaydetti.

Son olarak konuşan Vali Hulusi Şahin ise, “Bu, çok başarılı hizmetin Malatya'dan doğduğunu öğrenmek beni gerçekten çok mutlu etti, gururlandırdı. Bunun Malatyalı iş adamlarının el atmasıyla olması daha da anlamlı olmuş. Gerçekten çok kıymetli bir kamu yönetimi dönüşümüne aslında Malatyalılar önayak olmuş. Yaptıkları bu hayır daha sonra büyük bir kartopuna dönüşerek Türkiye'nin her yerine yayıldı ve bu hayırların hepsinden de Malatyalılar paylarını alıyorlar" dedi.

Çeşitli tiyatro gösterileri, müzikli eğlenceleri yer aldığı sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu.