…
…
…
19 Ekim 2023, Perşembe Malatya-Battalgazi

Kuruluşlarımızda 100. yıl etkinlikleri ara vermeden devam ediyor


Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında MİAD Çoçuk Evleri sitemiz tarafından her güne ait bir etkinlik ile kutlayarak çocuklarımıza cumhuriyetin bize kazandırdıkları anlatılmaya çalışılıyor.

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında kuruluşumuzun bahçesinde çocuklarımız ile birlikte halat çekme, çuval yarışı, yakan top gibi geleneksel sokak oyunları oynanarak müzikli eğlence yapılmıştır.
14 Ekim cumartesi günü YADER ile işbirliği içerisinde yapılan rol model çalışması ve Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında Yazıhan Belediyesi sosyal tesisinde kahvaltı etkinliği ile Cirit ve Atçılık kulübünde at binme etkinliği gerçekleştirilmiştir.
15 Ekim pazar günü kuruluşumuz çok amaçlı salonunda çocuklarımız arasında masa tenisi turnuvası düzenlenmiş olup dereceye giren çocuklarımıza bağışçılarımız tarafından spor ayakkabı hediye edilmiştir. 6 çocuğumuza hediye alınmıştır.
18 Ekim tarihinde Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Beydağı Gençlik Merkezi tarafından kuruluşumuz çok amaçlı salonunda Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında Merkezim Her Yerde etkinliği gerçekleştirilmiştir.