…
…
…
27 Eylül 2022, Salı MALATYA,BATTALGAZİ

KAPI KAPI DOLAŞARAK DEVLETİMİZİN ŞEFKATLİ YÜZÜNÜ VATANDAŞIMIZA ULAŞTIRACAĞIZ


İl Müdürümüz Galip Sökmen, Sayın Bakanımız Derya Yanık’ın ilimizi ziyareti sonrası personeller ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Bakanımız Sayın Derya Yanık’ın müdürlüğümüzü ziyareti sonrası yapılan toplantıda gündeme gelen dilek ve temennilerin ivedilikle hayata geçirilmesi ile ilgili personeller ile görüş alışverişinde bulunuldu.

İlimizde yapılan 7 aylık çalışmamalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Müdürümüz Galip Sökmen, “ Sayın Bakanımız sosyal medya hesabında ilimiz ile ilgili ‘Ekip gibi ekip’ ifadesi kullanarak Malatya İl Müdürlüğü olarak bizi son derece mutlu ederek çalışmalarımızı daha arzu edilen seviye ulaştırmak noktasında motive etmiştir. Bundan sonraki çalışmalarımızda siz değerli çalışma arkadaşlarımızla bu motive ve bu sıfata yakışacak çalışmalar yapacağız. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla ev ev, kapı kapı dolaşarak devletimizin şefkatli yüzünü her yönüyle vatandaşımıza ulaştıracağız. Birlikte görev yapmaktan mutluluk duyduğum bütün kurum ve kuruluşlarımızda çalışan çalışma arkadaşlarıma yapmış olduğu çalışmalardan teşekkür ediyorum.” dedi