…
…
…
03 Ağustos 2022, Çarşamba MALATYA,YEŞİLYURT

İL MÜDÜRÜMÜZ’ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ ZİYARETİ ETTİ


İl Müdürümüz Galip Sökmen, bu cennet vatanın uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimizi ziyaret etti.

İlk ziyaret 2022 yılında Fırat Kalkanı Harekat bölgesinde, teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit olan özel harekat polisimiz Aytaç Altunörs'ün Yeşilyurt ilçesindeki baba evine gerçekleşti. Ziyarette 1993 yılında Batmanda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Polis Memuru Serdar Selçuk’un babası Sıddık Selçuk, 2017 yılında Pülümür ilçesinde yaşanan helikopter kazasında şehit düşen polis memuru Hasan Yıldırım'ın babası Suat Yıldırım, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Gazi Komiser Turgut Koç, Gazi Ramazan Karaca yer aldı. Şehit yakınları ve gaziler ile bir araya gelen İl Müdürümüz, “ Bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamamızın asli unsurlarından olan aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz milletimizin kalbinde her zaman müstesna bir yeri vardır. Allah katında, Şehitler; nurlanmış, Gaziler; onurlanmış insanlardır.

 Şehitlerimizin bizlere emaneti olan değerli aileleri ve yaşayan kahraman gazilerimiz ile bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. Ev sahipliğinden dolayı şehit babamız Nurettin Altınörs’e Şehit Annemiz Deniz Altınörs ile şehit kardeşimiz Akın Altınörs’e teşekkür ediyorum. Bu vesile ile ülkemizin her karış toprağını canları pahasına savunan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayattaki gazilerimize de sağlık ve mutluluk diliyorum. ”dedi. Şehit yakınları ve gazilerimizde il müdürümüz Galip Sökmen’e duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

İl Müdürümüzün daha sonra 1995 yılında Diyarbakır da teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Tank Astsubay Kıdemli Çavuş Nurettin Metin'in eşi emekli öğretmen Hepsen Metin’i ziyaret etti.

Şehit eşi Hepsen Metin ile bir süre sohbet eden İl Müdürümüz Galip Sökmen, “Aziz vatanımıza duydukları sevgiyi, canlarıyla ve kanlarıyla taçlandıran aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Şehit eşi Hepsen Metin de ziyaretlerinden dolayı İl Müdürümüze teşekkür etti. Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından son buldu.