…
…
…
…
…
20 Ocak 2023, Cuma MALATYA,BATTALGAZİ,YEŞİLYURT

İL MÜDÜRÜMÜZ GAZİ SEYDİ ALDEMİR ŞEHİT OĞUZHAN GÜNAYDIN VE ŞEHİT ALİSEYDİ ÖZDEMİR’İN AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ


İl Müdürümüz Galip Sökmen, şehit aileleri ve gazi aileleri ziyareti kapsamında gazi Seydi Aldemir, şehit Aliseydi Özdemir ve şehit Oğuzhan Günaydın’ın ailelerini ziyaret etti.

İl Müdürümüz ilk ziyareti 2006 yılında Tunceli'de EYP patlaması sonucu gazi olan kahraman gazimiz Astsubay Seydi Aldemir ve eşi Suzan Aldemir’e gerçekleştirildi. Gazimiz ile bir süre sohbet eden il müdürümüz gazimizin dünyalar tatlısı kızına oyuncak hediye etti.

İl Müdürümüz daha sonra 2018 yılında Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda şehit olan Piyade Onbaşı Ali Seydi Özdemir’in Yeşilyurt İlçesine bağlı Zaviye Mahallesinde oturan ailesini ziyaret etti. Baba Zekeriya Özdemir ve anne Emine Özdemir ile sohbet eden il müdürümüz onların sorun ve isteklerini dinledi.

İl müdürümüz son ziyaretini 2016 yılında Mardin Nusaybin'de şehit olan Özel Harekât Polisi Oğuzhan Günaydın’ın Battalgazi İlçesine bağlı Selçuklu Mahallesinde yaşayan ailesine gerçekleştirdi. İl Müdürümüz, anne Şengül Günaydın ve baba Ali Günaydın tarafından şehidimizin sivilde ve askerde kullandıkları eşyalarının bulunduğu odasını ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette il müdürümüz anne ve babaya sabır ve metanet dileyerek “Aziz Şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükran borçluyuz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bu aziz vatan uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

Şehit ve gazi ailelerimiz de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, İl Müdürümüz Galip Sökmen’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.