…
…
…
…
…
…
…
…
19 Haziran 2022, Pazar MALATYA,YEŞİLYURT

BABALAR GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET


İl Müdür Yardımcımız Cevdet Tatar, Babalar Günü Münasebetiyle Şehit Sami Kıbrız’ın Babası Muharrem Kıbrız, Şehit Serdar Selçuk’un Babası Sıddık Selçuk, Gazi İbrahim Cengiz ve Gazi İsmail Ayvalı’yı evlerinde ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı.

İl ziyaret Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Cengiz’e oldu. Aile üyeleri ile bir araya gelen İl Müdür Yardımcımız Cevdet Tatar ve Battalgazi SHM Müdiremiz Mehtap Göldağ, aile ile bir süre sohbet etti.

Bir sonraki durak ise Şehit Serdar Selçuk’un Babası Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Malatya Şube Başkanı Sayın Sıddık Selçuk'un evi oldu. Şehit babası Sıddık Selçuk ile bir araya gelen İl Müdür Yardımcımız Cevdet Tatar şehit babası ile bir süre sohbet etti ve Babalar Günü’nü kutladı. İl Müdür Yardımcımız Cevdet Tatar “Makamların en yücesi olan şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizin babalarını bu anlamlı günde yalnız bırakmak istemedik. Onlarla bir araya gelerek, evlatlarının yokluğunu hissettirmeyelim istedik. Şehitlerimizin yakınları, şehitlerimizin bizlere birer emanetidir. Bizler de bu emanetlere gereken özen ve hassasiyeti göstermekte bir an bile tereddüt göstermedik, göstermeyeceğiz.” dedi.

Ardından İl Müdür Yardımcımız Cevdet Tatar ve Battalgazi SHM Müdiremiz Mehtap Göldağ, Şehit Sami Kıbrız’ın Babası Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız’ı ve ailesini ziyaret etti. Şehit babası ve aile üyeleri ile bir araya gelen İl Müdür Yardımcımız aile ile bir süre sohbet etti.

Son olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı İsmail Ayvalı ziyaret edildi.

Ziyaretlerde şehit babalarımıza ve gazilerimize ziyaretinin anısına saat ve çeşitli hediyeler takdim edildi.