…
…
…
20 Kasım 2023, Pazartesi Malatya-Battalgazi

25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI FARKINDALIK PANELİ DÜZENLENDİ


İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ile İnönü Üniversitesi Kadın Aile ve Toplum Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Farkındalık Paneli düzenlendi.
İl Müdürlüğümüz Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi öncülüğünde düzenlenen 'Farkındalık Paneli’ Turgut Özal Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Panele, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem, Malatya Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Çakmak, Malatya İl Jandarma Komutanı Yrd J.Albay Metin Şahin,İl Müdür Yardımcımız Seval Yılmaz ve çok sayıda kamu kurum kuruluş yetkilisi ile sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.
‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ kapsamında toplumsal farkındalık oluşturmak amacı ile hazırlanan panelde alanında aktif olarak hizmet veren kurumların sundukları hizmetler ile ilgili bilgiler aktarıldı. Kişilerin yasal hakları konusunda bilinçlenmeleri sağlanarak, şiddetle mücadele konusunda fikir alışverişi yapıldı.