…
…
…
…
…
09 Mart 2021, Salı Konya, Türkiye

Şanlı Türk Bayrağımız “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak Etkinliği” Kapsamında Çanakkale’ye Uğurlandı


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından "Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak Etkinliği” çerçevesinde bayrak teslim töreni yapıldı.

Konya Valiliğinde Valimiz Sayın Vahdettin Özkan’ın katılımıyla düzenlenen törende Karaman’dan İlimize gelen Şanlı Bayrağımız, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlarında kalan gençlerimiz Esma Hatun Eser tarafından temsilcimiz Ezgi Ünüvar’a teslim edildi

Bayrak teslim töreniyle ilgili konuşan Valimiz Sayın Vahdettin Özkan, “Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümü vesilesiyle bütün şehitlerimizi saygıyla anıyoruz, manevi huzurlarında tazimle eğiliyoruz. Türk bayrağı; Türk Milletinin ve Devletin birliğini, bağımsızlığını temsil ediyor.  Gençlerimizin üzerinde ittifak ettiği milli ve manevi simgemizdir. Gençlerimizin bayrak hassasiyetinin artarak devam etmesi en büyük zenginliğimizdir. 81 İlimizden gelen Bayraklar Çanakkale’de buluşacak. Hem Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümünde tüm şehitlerimizi anmış olacağız hem de bayrağımızı ebediyen dalgalandırmanın kararlılığı içinde olacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Bayrak sevgisini, ezan sevgisini ve vatan sevgisini daim kılsın,” şeklinde konuştu.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü dolayısıyla Türkiye’nin 7 bölgesinden Çanakkale’ye gönderilecek olan Şanlı Bayrağımız, Valimiz Sayın Vahdettin Özkan ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz temsilcileri tarafından uğurlandı.