…
…
…
28 Temmuz 2022, Perşembe Melikgazi/Kayseri

İl Müdürümüz Yeni Personellerimiz İle Tanışma Toplantısı Gerçekleştirdi


İl Müdürümüz Cüneyd ÖZDEMİR,  İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ve Kuruluş Müdürlerimiz ile birlikte, bakanlığımızca il müdürlüğümüze ataması yapılan personellerimiz ile bir araya geldi.

İl Müdürlüğümüze ataması yapılan personellerimizle tanışma toplantısının açılışında konuşan  İl Müdürümüz Cüneyd ÖZDEMİR, kurumumuzun yapısı, işleyişi ve çalışmalarından bahsetti.

İl Müdürümüz tanışma toplantısında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik içinde vatandaşımıza hep birlikte hizmet edeceğiz, mesai mefhumu gözetmeden nerede bize  ihtiyaç duyan bir vatandaşımız var ise biz devletimizin tüm imkanlarıyla  yanında olacağız ve Sosyal devlet anlayışının birer temsilcisi olduğumuzu unutmadan çalışacağız dedi. Gerek Psikolog gerek İl Müdürü olarak her zaman çalışma arkadaşlarımıza  gereken desteği vereceğini söyleyen ÖZDEMİR ; kapımız vatandaşımıza hizmet yolunda durmadan çalışan kıymetli personelimize her zaman olduğu gibi bundan sonra da açık olacak dedi. Toplantı göreve yeni başlayan personellerle hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sonlandı.