…
…
…
…
13 Ocak 2024, Cumartesi Kahramanmaraş,Türkiye

Şehidimiz P.Söz.Er. Müslüm Özdemir Dualarla Ebediyete Uğurlandı


Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz P.Söz.Er. Müslüm Özdemir için Dulkadiroğlu ilçemizde cenaze töreni düzenlendi.

 Şehidimiz, baba ocağına götürülerek helallik alınmasının ardından Şerefoğlu Mahallesinde düzenlenen cenaze törenine müteakip dua ve tekbirlerle ebediyete uğurlandı.

 Törene, şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Valimiz Mükerrem Ünlüer, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Sayın Şuay Alpay, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, İrfan Karatutlu, Tuba Köksal, İl Müdürümüz M.Ferdi Bozkurt, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Defin sonrası şehidimizin fotoğrafı ve şanlı Türk Bayrağımız, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Sayın Şuay Alpay tarafından şehidimizin ailesine teslim edildi.

Valimiz Mükerrem Ünlüer, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Sayın Şuay Alpay, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Milletvekilimiz, İl Müdürümüz M.Ferdi Bozkurt ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine baş sağlığı ve sabır dileklerini iletti.

İl Müdürlüğümüz Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü çalışanlarımız ile psikososyal destek ekiplerimiz şehidimizin ailesine yönelik psikososyal destek çalışmalarının sürdürmektedir.