…
…
08 Kasım 2023, Çarşamba Hakkari, Türkiye

İl Müdürümüz Gazetecilerle Dayanışma Kahvaltısında Bir Araya Geldi


İl Müdürümüz Salih Kaya kentte faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Davete katılan basın mensuplarına teşekkür eden il Müdürümüz Salih Kaya, kentte 6 yıldır görev yaptığını görev süresi boyunca basın mensupları ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Kurumumuzun vizyon ve misyon değerleri doğrultusunda, ilimiz ve 4 ilçesinde çalışmalara devam ettiklerini bildiren İl Müdürümüz Kaya, sahada 7/24 esasına uygun olarak faaliyetlere devam ettiklerini söyledi.

Müdürümüz konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “İl Müdürlüğü olarak Misyonumuz: Bireyin, ailenin ve toplumsal değerlerimizin korunması, güçlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik bütüncül ve adil sosyal hizmet modelleri geliştirmek ve uygulamaktır. Bizlerde Aile ve Sosyal Hizmetler ailesi olarak, fedakarca hizmet eden ve İl Müdürlüğümüzün hizmetlerini tanıtan, desteklerini her daim hissettiren kıymetli basın mensuplarına teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Öğretmenevinin üst katında bulunan Meftun'u Hayal Kafede verilen kahvaltı programına, İl Müdür Yardımcısı Kemal Demir, Kurumumuz Basın Halkla İlişkiler Birim görevlisi Didar Atlı Kaya, HGC yönetimi ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.