…
…
…
…
…
25 Haziran 2021, Cuma Çankırı, TÜRKİYE

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ Çankırı İline Çalışma Ziyareti Gerçekleştirdi


Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ,  24.06.2021 tarihinde Çankırı iline bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ,  Çankırı iline çalışma ziyareti  sırasında Eldivan İlçe Kaymakamlığını ve Eldivan Belediye Başkanlığını ziyaret etmiş ve ilçede bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı  kuruluşlarda yapılan hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda İlçe Kaymakamlığı SYDV tarafından yürütülen Evde Sosyal Hizmet uygulamaları biriminde incelemelerde bulunan Uzm. Dr. KOÇ,  çalışanlar ile görüştü ve ayrıca hizmet alan bir vatandaşımızı hanesinde ziyaret etti.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ daha sonra, Eldivan ilçesinde yatırım programında yer alan ve bir hayırsever tarafından yapılması planlanan yeni Engelsiz Yaşam Merkezi alanında,  sürece ilişkin Çankırı ASH İl Müdürü Hasan Tahsin YILDIRIM  ile Hayırsever Mete KADIOĞLU’ndan  yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ardından ilçede bulunan Engelli Bakım Merkezini ziyaret eden Uzm. Dr. Orhan KOÇ, burada engelli çocuklarımız ile görüştü, kuruluştaki incelemeleri sırasında kuruluşun ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ,  Çankırı Valiliği ziyaretinde Vali Abdullah AYAZ ile bir araya gelerek,  ilde mevcut Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı  kuruluşların hizmetleri hakkında görüş alış verişinde bulundu. Uzm. Dr. Orhan KOÇ İsmail Özdemir Huzurevi ziyaretinde kuruluş binasını gezerek, kuruluşun ihtiyaçları, talepleri ve sorunları hakkında yetkililerden bilgi aldı ve yaşlılarımız ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Şabanözü Engelli Bakım Merkezi ziyaretinde kuruluş binasında incelemelerde bulunan,  Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Orhan KOÇ; kuruluşun ihtiyaçları, talepleri ve sorunları hakkında yetkililerden bilgi aldı ve engelli kardeşlerimiz ile görüşmeler gerçekleştirdi. Ayrıca kuruluş kampüsünde yakın zamanda faaliyete geçecek olan “Katıl, Üret, Paylaş, Hayatla Kaynaş” projesi kapsamında hazırlıkları tamamlanan bina ve proje hakkında bilgilendirmelerde bulundu.