…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Şubat 2024, Çarşamba Eskişehir, Türkiye

Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Eskişehir'de


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi İlimizde bir dizi programa katılmak üzere İlimizi ziyaret etti.

Program kapsamında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen “İç Anadolu Kariyer Fuarı” (İKAF’24) açılış törenine katılan Bakanımız, Eskişehir Valiliğine giderek Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti, yapılan çalışmalar hakkında Sayın Valimizden bilgi aldı.

Valilik ziyareti sonrası Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi, çalışanlarının yüzde 80'ini kadınların oluşturduğu SARAR giyim fabrikasındaki kadın işçilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Sayın Göktaş, en temel hedeflerimiz olan ailenin korunması ve toplumsal refahın sağlanması adına, kadını güçlendirmeye yönelik her çalışmayı desteklediklerini belirtti.

Türkiye Yüzyılı Aile Söyleşileri kapsamında, Eskişehir İl Müdürlüğümüz konferans salonunda gerçekleştirilen programda Sayın Bakanımız, Milletvekilleri Sayın Prof. Dr. Ayşen Gürcan ve Sayın Nebi Hatipoğlu’nun katılımlarıyla kadın kanaat önderleri ile bir araya gelerek fikirlerini ve önerilerini dinledi. Ülkemizin gelişmesinde kadınların rolünün önemli olduğu bilinciyle onlara yeni yollar açmak için durmadan, duraksamadan çalışmayı sürdüreceklerini ve gelecek nesillere kadınların daha güçlü olduğu bir Türkiye emanet etmekte kararlı olduklarını vurguladı.

Sayın Bakanımız daha sonra Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy ile birlikte Pençe Kilit-2 Harekâtı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in baba ocağını ziyaret ederek taziyede bulundu.

Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi programlar kapsamında İl Müdürlüğümüz Mehmet Ali Çelik konferans salonunda Sayın Valimiz ve İl Müdürümüz Orhan Bayrak ile birlikte İl Müdürlüğümüz ve kuruluşlarımızda görev alan çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldi. Bakanlığımız hizmetlerinin yürütülmesinde göstermiş oldukları fedakârlık ve özveriden dolayı teşekkür eden Sayın Göktaş, Eskişehir’deki sosyal hizmet faaliyetlerimiz başta olmak üzere tüm projelerimize ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Personellerin fikirlerini ve önerilerini dinledi.