…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Eylül 2022, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım ve Şehit Öğretmen Adnan Tunca Kabri Başında Anıldı


1994 yılında Tunceli İli, Kutlu Deresi mevkiinde, bölücü tetör mensubu bir grupla girilen çatışmada şehit olan Üsteğmen Efkan YILDIRIM, vefatının 28. seneyi devriyesinde, Harbiye 1991’liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyesi aynı dönem arkadaşları ve şehidimizin yakınları tarafından organize edilen program ile kabri başında dualar edilerek anıldı.

Şehit Üsteğmen Efkan YILDIRIM’ın kabri başında gerçekleşen anma programı sonrası, aynı gün ve aynı yıl görev yaptığı Batman İli Beşiri İlçesi Çevrimova köyünde görevi başında şehit olan Öğretmen Adnan TUNCA’nın da kabri başında dualar edildi.

Şehitlerimizin kabri başında düzenlenen anma programına;  Edirne Valimiz H. Kürşat KIRBIYIK, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet CİHANOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ÇAKMAK, İl Emniyet Müdürü Mustafa ALÇALAR, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk ÇİFTÇİ, Edirne Belediyesi Şehit Aileleri ve Gaziler Birim Sorumlusu Ayşe ORAK, Harbiye 1991’liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri, Şehitlerimizin yakınları, Emniyet Mensupları ve ASDEP Personelleri katılım sağladı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak; Şehit Üsteğmen Efkan YILDIRIM’ı, Şehit Öğretmen Adnan TUNCA’yı ve tüm aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ruhları Şad, Mekanları Cennet olsun…