…
05 Aralık 2022, Pazartesi Merkez, Edirne - Türkiye

KADEM’den İl Müdürlüğümüze Ziyaret


Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) 05.12.2022 tarihinde Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüzü ziyaret ederek,  yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Saliha OKUR GÜMRÜKÇÜOĞLU, KADEM Yönetim Kurulu Üyesi Elif AYDIN ÜNLÜ, KADEM Edirne İl Temsilcisi Nilgün TAN TABAKOĞLU, KADEM İletişim Koordinatörü Semanur SÖNMEZ YAMAN, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ’ı ziyaret ederek;  “bölgemizdeki kadın sorunlarına yönelik çözüm önerileri, ilimizdeki kadın kooperatifleri, kadına yönelik şiddet ile mücadele çalışmaları, kadınlara yönelik mesleki kurslar, küçük yaş evliliklerin önlenmesi kapsamındaki çalışmalar, kadınların ekonomik özgürlüğünün desteklenmesi kapsamındaki çalışmalar, mağdur kadınlara yönelik sürdürülen hizmetler, bağımlılıklar ile mücadele kapsamındaki işbirliği çalışmaları ile Bakanlığımızın kadınlara yönelik uyguladığı hizmet modelleri hakkında” bilgi aldılar.

Gerçekleşen ziyaret sonrası, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü ile Kadınlara yönelik hizmet veren birimlerimiz ziyaret edildi.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ; gerçekleşen ziyaretten dolayı Kadın ve Demokrasi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Saliha OKUR GÜMRÜÇÜOĞLU ve beraberindekilere teşekkür ederek; konu olarak, Kadınlara Yönelik Çalışmaları İçeren Edirne Valiliğimizin desteği ile hazırlanan İl Müdürlüğümüz Yayınlarından hediye etti.