…
…
…
…
15 Şubat 2024, Perşembe Merkez, Edirne - Türkiye

Kahraman Gazilerimiz, Öğrenciler İle Buluştu


Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi iş birliği ile Edirne Lisesi Öğrencileri Kahraman Gazilerimiz ile buluştu.

“Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” adı altında, Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı kapsamında; eğitim çağındaki çocuklarımızın, gazilerimiz ile bir araya gelmeleri amaçlanmıştır.

Gerçekleşen buluşma programına; Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Sebahattin BİLGİÇ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İSMAİLOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Kıbrıs Gazileri Fevzi DEMİR ve İbrahim AKSAL, Okul İdareci ve Öğretmenleri ile öğrenciler katılım sağladı.

Programda; Kahraman gazilerimiz ile bir araya gelen öğrenciler, gazilerimizin yaşadıklarını bizzat tek ağızdan dinledi. Gazilerimiz öğrencilere; “Gazilik, Vatan-Bayrak ve Millet Aşkı, Kıbrıs Barış Harekatında Yaşanılanlar” konularında söyleşi gerçekleştirdi.  Öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile program son buldu.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yrd. Sebahattin BİLGİÇ; düzenlenen programda emeği geçenlere teşekkür ederek, Gazilerimiz ve Öğrenciler ile yakından ilgilendi.