…
31 Aralık 2022, Cumartesi Diyarbakır

İl Müdürümüz Sn. Muzaffer AKÇAM’ın Yeni Yıl Mesajı


     İl Müdürümüz Muzaffer AKÇAM’ın Yeni Yıl Mesajı,
     Hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bırakırken, iyilik ve güzellikler beklentisi ile yeni yılı karşılıyoruz.
      Yeni yılda, inancımızın gereği olan Peygamber Efendimizin “İki günü bir olan ziyandadır” Hadis-i Şerifini hayat düsturu haline getirdiğimiz ve bu anlayışla hareket ederek devletimize ve milletimize hizmet etme çabamızın her geçen gün bir önceki güne göre artacağı, çalışma azminin ve adanmışlığın önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinin bilincinde olarak çalışacağımızın da altını çizmek isterim. Acısıyla, tatlısıyla geride bıraktığımız 2022 yılının muhasebesini yaparak, edindiğimiz tecrübe ve kazanımları yeni başlayacağımız yılda daha güzel sonuçlar elde etmek için kullanacağımız bir yıl olmasını diliyorum.
    Bu duygu ve düşüncelerle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2023 yılının Ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, aziz vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.