…
26 Ocak 2023, Perşembe Yenişehir, Diyarbakır

İl Müdürümüz Sn. Muzaffer AKÇAM'ın Regaip Kandili Mesajı


     İl Müdürümüz Sayın AKÇAM’ın Regaip Kandili Mesajı,

     Üç ayların müjdecisi, eşsiz ikram ve ihsan barındıran, bağışlanma, feyiz ve bereket gecesi olan Regaip Kandiline kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

     Mübarek üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını artıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir.  Bu özel gecelerin gönlümüze huzur, insanlığa barış ve dünyaya adalet getirmesini diliyorum.

     Bu mübarek ayları ve Regaip Kandili’ni fırsat bilerek Yüce Yaradan’a, ailemize, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalı, kandillerimizin özüne yakışır şekilde; vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, yanlış ve kusurlarımızdan dönme konusunda çaba sarf edip, küslük ve dargınlıklara son vererek, bu anlamlı günün, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.

     Bu özel gece vesilesiyle Regaip Kandil’inin Ülkemize, Milletimize ve İslam Alemi’ne huzur, barış, kardeşlik ve hoşgörü getirmesini temenni ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı can-ı gönülden diliyorum.

 

                                                                       Muzaffer AKÇAM

                                                      Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü