…
…
…
01 Kasım 2023, Çarşamba Çorum

Hitit Üniversitesi Sungurlu M.Y.O. Binasına TSE tarafından belirlenen Erişilebilirlik kriterlerini büyük oranda sağladığı ve tespit edilen eksiklikleri giderdiği için Vali Yardımcımız başkanlığında toplanan komisyon tarafından ‘Erişilebilirlik Belgesi’ verilmesine karar verilmiştir.


5378 Sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik kapsamında İlimizde oluşturulan Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından yürütülen denetim faaliyetleri devam etmektedir.
Bu kapsamda denetimi yapılan Hitit Üniversitesi Sungurlu M.Y.O. Binasına TSE tarafından belirlenen Erişilebilirlik kriterlerini büyük oranda sağladığı ve tespit edilen eksiklikleri giderdiği için Vali Yardımcımız başkanlığında toplanan komisyon tarafından ‘Erişilebilirlik Belgesi’ verilmesine karar verilmiştir.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzde gerçekleşen programda hazırlanan Erişilebilirlik Belgesi İl Müdürü Sayın Türcay AKSOY tarafından Hitit Üniversitesi Sungurlu M.Y.O. Müdürü Sayın Doç. Dr. Buğra BAĞCI ve Sayın Prof. Dr. Selen ÖZAKAR AKÇA'ya teslim edildi.
Yapılan bu güzel çalışmada emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ederiz.