…
…
02 Nisan 2024, Salı Bursa, Türkiye

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ve Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu Toplantıları Gerçekleştirildi


Valimiz Sayın Mahmut DEMİRTAŞ başkanlığında, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı ve 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanununa kapsamında görevli kurumlar arasında iletişim, uyum, düzen ve eşgüdüm sağlanması amacı ile oluşturulan İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Bursa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Başsavcılığı, Bursa Barosu,1, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Müftülüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İŞKUR Müdürlüğü, İl Gençlik Spor Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Göç Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ve Adli Destek Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü’nün temsilcileri katılım sağladı.

Sayın Valimizin açılış konuşması ile başlayan toplantıda; İl Müdürümüz Faruk UYSAL; ilimizde kadına yönelik şiddetler mücadele alanında ve çocuklara yönelik hizmetlerimize dair sunumlar gerçekleştirdi.

Bir önceki toplantıda alınan kararlar değerlendirildi, yürütülen faaliyetlerin işlevselliğinin artırılması konularında görüş paylaşımında bulunuldu.