…
…
…
…
…
…
…
01 Nisan 2024, Pazartesi Bursa, Türkiye

Büyük Ailemizin Kıymetli Üyeleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldik


Sırameşeler Çocuk Evleri Sitesinin ev sahipliğinde Vali Yardımcımız Sayın Sultan DOĞRU, İl Müdürümüz Faruk UYSAL ve eşi Sümeyye UYSAL’ın katılımları ile devlet korumasında olup reşit olarak hayata atılan ve devlet tarafından işe yerleştirilen gençlerimizin buluştuğu iftar programı düzenlendi.

Vali Yardımcımız Sayın Sultan DOĞRU hitaplarında; “Ülkemizin dört bir yanında çocuk evleri ve çocuk sitelerinden devlet korumasından ayırılıp hayat serüvenine başlayan binlerce evladımız bulunuyor. Kimsesizlerin kimsesi olan devletimiz, çocuklarımızın yegane güvenli limanıdır. Devletimizin kanatları altındaki çocuklarımız 85 milyon vatandaşımızın ortak evladıdır. Müşfik, şefkatli, sosyal devlet özelliği çok güçlü olan Türkiye Cumhuriyeti devletimiz, doğum öncesinden başlayarak çocuklarımızın sağlığından eğitimine her ihtiyacını karşılamak için gece-gündüz çalışmaktadır.” İfadelerini kullandı.

İl Müdürümüz Faruk UYSAL kıymetli misafirlerimize hitaben; Hayatın her aşamasında, gençlerimizin yanında olmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak, bizlerin en önemli görevlerinden biridir. Toplumumuzun geleceği için büyük bir potansiyele sahip olan gençlerimizin donanımlı ve başarılı bireyler olarak yetişmesini sağlamak bizim öncelikli hedefimizdir.  Değerli gençlerimiz, sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizlerin her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Sizlere olan desteğimiz ve sevgimiz sonsuzdur. Gelecekteki başarılarınızda yanınızda olmaktan ve sizi desteklemekten büyük gurur duyacağımızı bilmenizi isteriz” ifadelerine yer verdi.

İl Müdürlüğü olarak programın gerçekleşmesinde emeği geçen değerli mesai arkadaşlarımıza ve katılımlarınız için gençlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.