…
…
…
…
…
04 Nisan 2024, Perşembe Bursa, Türkiye

Çocuklarımızın Her Zaman Yanındayız


Manevi huzur ve dayanışma ayı olan Ramazan’da devletimizin himayesindeki dünyamızın ümidi gözbebeğimiz çocuklarımız ile yan yana gönül gönüle iftar sofrasında bir araya geldik.  

Çocuklarımızı yüzlerinde bir gülümseme oluşturmak, motivasyonlarını arttırmak ve değerlerimiz aşılamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz iftar programı; İl Müdürümüz Faruk UYSAL, İl Müdür Yardımcımız, Kuruluş Müdürlerimiz, personelimiz ve geleceğimiz çocuklarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Vali Yardımcımız hitaben; “Kıymetli çocuklar, sizler bizim aydınlık gökyüzümüzsünüz. Türkiye’nin geleceğini siz çocuklarımız şekillendireceğiniz bilinciyle, hayatın her aşamasında sizin yanınızda olmak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla Devletimiz gece gündüz demeden çalışmaktadır. Kıymetli çocuklar dünya bir değişim ve dönüşüm sürecinin başında duruyor. Yarının yetişkinleri olarak, bu süreçte sizlerin aktif rol almanıza hepimizin çok ihtiyacı var. Gelecekteki başarılarınızda yanınızda olmaktan ve sizi desteklemekten büyük gurur duyacağımızı bilmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı

İl Müdürümüz Faruk UYSAL hitaplarında;” Sevgili çocuklar, her biriniz bizim için çok kıymetlisiniz. Sizin başarılarınız, bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Devletimiz her zaman yanınızda ve destekçinizdir. Güçlü Türkiye vizyonumuz, sizin gibi güvenen ve ülkesine değer katan nesillerin yetişmesiyle gerçekleşecektir. Bu güzel programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sizlere hayat yolculuğunuzda başarılarla dolu bir gelecekleri olmasını temenni ediyorum” sözlerine yer verdi.