…
30 Eylül 2022, Cuma Bolu - Türkiye

İl Müdürümüz Cemal KESKİN'in 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Mesajı


Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan, şüphesiz bizim en değerli varlıklarımızdır.

Toplum olarak da şayet geleceğe daha umutlu bakmak istiyorsak çocuklarımıza, büyüklerimize göstermemiz gereken sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmak zorundayız.

Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir.

Bu manada yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, onların sıkıntılarına ortak olup, çözüm yolları aramak ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak bizlere düşen en önemli görev olarak kabul edilmelidir. 

 Her insan için değişik anlam ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Kıymetli büyüklerimizin yaşama sevinçlerini kaybetmeden, sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarına katkı sağlamak, hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin sosyal sorumluluğudur. 

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle, tüm değerli büyüklerimize uzun ve sağlıklı ömürler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum

 

Cemal KESKİN

İl Müdürü