…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mart 2022, Cuma Bolu-Türkiye

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinliklerle Kutlandı


Çanakkale Zaferi’nin 107’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Bolu Garnizon Şehitliği’nde anma programı düzenlendi.

Anma programına Valimiz Sayın Ahmet Ümit, Bolu Milletvekilimiz Arzu Aydın, Garnizon Komutan Vekili P.Kom.Kd.Alb Merdin KIŞKAN, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Asuman ŞENTÜRK TEKİN, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş,  Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal,  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Güntekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli  Albay Haluk SAYGILI, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Cemal KESKİN, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Sami Yıldız,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Temsilcisi Kemal ÖZDEMİR, Kurum Müdürleri,  askeri ve sivil erkân, Şehit yakınlarımız, Gazilerimiz, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

18 Mart Şehitler Günü Anma programı, Şehitlikte çelenklerin sunulması, Saygı Duruşu’nda bulunulması ve  İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından şehitlerimiz için dua edildi. Program sonunda Âziz şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

AZİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

Valimiz Sayın Ahmet Ümit, Çanakkale Zaferi’nin 107’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Yıldırım Beyazıd Camii’nde okunan mevlid-i şerif’e katıldı. Çanakkale Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için okutulan mevlid-i şerifte hatm-i şerif duası yapıldı.

ŞEHİT AİLELERİMİZ VE GAZİLERİMİZ ONURUNA YEMEK VERİLDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü ve Şehitler Günü Anma Programı kapsamında  Valimiz Sayın Ahmet Ümit ve eşi Şengül Ümit’in ev sahipliğinde düzenlenen yemekte, Şehit yakınları ve Gaziler ile bir araya geldiler.