…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
24 Mart 2022, Perşembe Bolu-Türkiye

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası Kutlandı


18-24 Mart Yaşlılar Saygı Haftası dolayısıyla huzurevlerimizde kalan sakinlerimiz tarafından icra edilen programa Vali Yardımcımız Nurhalil ÖZÇELİK, İl Müdürümüz Cemal KESKİN, huzurevlerimizde kalan yaşlılarımız ve yakınları katıldı.

İl Müdürümüz Cemal KESKİN açılış konuşmasında; Yaşlılara her zaman gösterilecek sevgi ve saygı, gelecek kaygılarımızı azaltacak, hangi yaşta olursa olsun, tüm bireylerin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız. Sevgi dolu bir bakış, candan bir davranış, muhabbetle kucaklayış parayla alınabilecek kıymette bir his bir değer değildir. Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftasını kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Yaşlılarımızdan oluşan koronun seslendirdiği türkülerle başlayan program skeç, şiir dinletisi ile devam etti. Program yaşlılarımızında yer aldığı folklor ekibinin gösterisi ile sona erdi.

Program sonunda Vali Yardımcımız Nurhalil ÖZÇELİK yaptığı konuşmada; Büyüklerin her zaman değerlerinin bilinmesi gerektiğini, onlardan öğrenilecek ve tecrübe edilecek birçok hususların bulunduğunu belirten Sayın ÖZÇELİK programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek programın icrasında emeği geçen personellerimize teşekkür etti.

Ayrıca Vali Yardımcımız yaşlılarımız tarafından yapılan el ürünlerini sergisini ziyaret ederek bilgi aldı.