…
…
…
…
…
24 Ekim 2022, Pazartesi Diyarbakır

İl Performans Değerlendirme Çalışması Kapsamında Diyarbakır Saha Gözlemi Gerçekleştirildi


Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü hizmetleri bağlamında İl Performans Değerlendirme Çalışması Diyarbakır ili Saha Gözlemi 10-12 Ekim 2022 tarihinde Daire Başkanı ve Genel Müdürlüğümüz personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Söz konusu program kapsamında Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Diyarbakır Yenişehir, Bağlar, Sur, Ergani ve Bismil SHM ve Sur SHM’de bulunan ADEM ziyaret edilerek il yöneticileri, sosyal hizmet merkezi müdürleri/müdür yardımcıları ve sosyal hizmet merkezlerinde görevli meslek personeli ile değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi. Ulusal hane ziyaretleri kapsamında ASDEP personelinin yaptığı hane ziyaretine eşlik edildi. Ayrıca açılması planlanan Çınar SHM’nin binası ile Ergani, Çınar ve Bismil Kaymakamlıkları ve Evlat Nöbetindeki aileler de ziyaret edildi.

Gerçekleştirilen toplantılarda; Genel Müdürlüğümüzün ildeki hizmetlerine ilişkin genel durum değerlendirmesi yapılarak, performans iyileştirme noktasında istişarelerde bulunuldu ve personelimizin talep, görüş ve önerileri alındı.