…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
02 Haziran 2022, Perşembe Antalya

AİLE VE TOPLUM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SOSYAL HİZMET MERKEZLERİ YÖNETMELİK ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Sosyal Hizmet Merkezleri (SHM) Yönetmelik Çalıştayı, Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan Sosyal Hizmet Merkezleri Yönetmelik Taslağının değerlendirilerek düzenlenmesi ve geliştirilmesi amacıyla 23-27 Mayıs 2022 tarihlerinde 5 gün süreyle; akademisyenlerin, Genel Müdürlüğümüz yöneticilerinin ve uzmanlarının, Bakanlığımız İl Müdürlükleri ve Sosyal Hizmet Merkezlerinde görevli yönetici ve meslek elemanlarının katılımıyla Antalya ilinde gerçekleştirildi.

Çalıştay, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcımız Sn. Fatih PEKŞEN’nin açılış konuşmasıyla başladı. SHM’lerin önemi ve gelişiminden bahseden Sn. PEKŞEN, çalıştaydan beklentilerini ifade ederek tüm katılımcılara başarı dileklerini iletti.

Genel Müdürlüğümüz Toplum Hizmetleri Daire Başkanı Sn. Necdet BAYTOK da Çalıştayın öneminden ve çerçevesinden bahsederek, katılımcılara katkıları için teşekkür etti.

4 gruptan oluşan çalıştayda, grupların yöneticiliğini üniversitelerden davet edilen akademisyenler gerçekleştirmiş olup, üç grup Yönetmelik Taslağı üzerinde çalışma yaparken, dördüncü grup ASDEP Soru ve Gözlem Formları üzerinde çalışma gerçekleştirdi.

Gruplar çalışmalarını tamamladıktan sonra 26 Mayıs Perşembe günü Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürümüz Sn. Cem URALDI’nın başkanlık ettiği oturumda sunumlarını yaptı. Akabinde, Genel Müdürümüz Sn. URALDI tarafından katılımcıların görüş ve önerilerinin alındığı ve ayrıca soru-cevap kısmının olduğu bir oturum yapıldı.

Çalıştay, 27 Mayıs Cuma günü sabah yapılan son değerlendirme toplantısı ve katılım belgelerinin dağıtımının ardından Genel Müdürümüz Sn. Cem URALDI’nın kapanış konuşmalarıyla tamamlandı.