…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
25 Mart 2024, Pazartesi Antalya, Türkiye

25 Mart Dünya Yetimler Günü Münasebetiyle Kurum Bakımımızdaki Çocuklarımızla İftarda Buluştuk


7 Mehmet Restoran da 25 Mart Dünya Yetimler Günü nedeniyle İl Müdürlüğümüze bağlı çocuk kuruluşlarımızdan hizmet alan çocuklarımızla Valimiz Hulusi ŞAHİN’ in katılımıyla iftar programında bir araya geldik.

İftar Programımıza Valimiz Hulusi ŞAHİN’in yanı sıra Vali Yardımcımız Erol TANRIKULU, İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, Eşi Canan SÖKMEN, İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, Kuruluş Müdürlerimiz, personellerimiz ve kurum bakımı altında olan kıymetli çocuklarımız katıldı.

Valimiz Hulusi ŞAHİN programda yaptığı konuşmasında “Her birinin güvenli, sağlıklı, mutlu bir yaşam sürdürme hakkı vardır. Bu sebeple yetim ve öksüz çocuklarımıza sahip çıkmak, ihtiyaçlarını karşılayarak, onlara sevgi ve şefkatle yaklaşmak geleceğimiz açısından çok önemlidir. Hayatın zorluklarıyla yüz yüze kalmış yetim ve öksüzler, şefkatimize ve sevgimize en çok ihtiyacı olan evlatlarımızdır. Biz bu yüzden evlatlarımızın yanındayız.” dedi

İftar Programında çocuklarımız çeşitlik oyunlar oynadılar, aktiviteler yapılar, Valimiz Hulusi ŞAHİN ve İl Müdürümüz Galip SÖKMEN çocuklarımıza hediyeler dağıttılar.

7 Mehmet Restoran’ na çocuklarımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz.