…
17 January 2023, Tuesday YOZGAT

Şehit Yakınları ve Gazi Ziyaretleri Devam Ediyor


Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, Yozgat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gökay Açıkgöz ile bir araya geldi. Bakanlık ve İl Müdürlüğü hizmetlerine ilişkin fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, talep ve beklentiler konuşuldu.
Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.Şehit yakınları ve gazilerin vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden yiğitler olduğunu dile getiren İl Müdürü Neşeli, “Şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz bu mukaddes ülkeye kahraman evlatlar yetiştiren en değerli emanetimizdir. Bu emanetlere sahip çıkmak asli görevimizdir. Vatan için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum’’ dedi.

İl Müdürü Neşeli, hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarına değindi. İl Müdürü Neşeli, “Aziz şehitlerin aileleri ve kahraman gaziler ile ailelerine ne yapsak azdır. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve gazi ailelerimizi ziyarete devam ediyoruz. Doğankent kasamızda ikamet eden Şehit Lokman Erkan’ın annesi Şemsi Erkan, Sarıkaya Küçükçalağıl köyünde yaşayan Şehit Dursun Paspal’ın babası Mehmet ve annesi Satı Pampal, Çandır İlçemizde yaşayan Şehit Halim Altay’ın annesi Nuriye Altay, Çayıralan İnönü köyünde yaşayan Şehit Ali Mehmet Vurel’in annesi Makbule Vurel’i ziyaret ederek sohbet ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Derya Yanık ve Valimiz Ziya Polat’ın selam, iyi dilek ve temennilerini ilettik. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz milletimizin en kıymetli değerlerindendir. Şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, çocukları ile Gazi ve aileleri bizlere emanettir. İl Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyoruz” ifadelerini kullandı.