…
…
…
…
…
25 Kasım 2022, Cuma Yalova, Türkiye

İl Müdürümüz Arif LAÇİN Şampiyon Sporcumuzu Tebrik Etti


Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yüzme Türkiye Şampiyonası’ndan 6 Altın madalya ile dönen, İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşumuz Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde bakım ve korunma altında bulunan Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü sporcumuz Varol VASİLİCA’yı İl Müdürümüz Arif LAÇİN makamında misafir ederek teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

Ziyarette İl Müdür Yardımcısı Zekiye BAŞ, İl Müdür Yardmıcı V. Yunus ÖZDAŞ, bağlı kuruluşumuz Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Adem ÇİÇEK, Antrenör Engin TOPRAK hazır bulundu. Antrenör Engin TOPRAK’a şampiyona süresince sporcularımıza sunmuş olduğu katkılardan dolayı belge takdimi yapıldı.

Kuruluşumuzu temsilen şampiyonaya katılan sporcularımız; Furkan ULAŞLI ve Varol VASİLİCA;

50 m. Serbestte 1.lik

100 m. Serbestte 1.lik

200 m. Serbestte 1.lik

50 m. Sırtüstünde 1.lik

50 m. Serbestte 3.lük 

100 m. Sırtüstünde 1.lik

200 m. Sırtüstünde 1.lik dereceleri ile Türkiye Şampiyonu oldu. Daha önce de defalarca Marmara Bölge ve Türkiye Şampiyonu olan Varol VASİLİCA ilk defa 6 dalda Türkiye Şampiyonu olarak başarısını katladı.

Bu süreçte destek ve katkılarından dolayı Kuruluş Müdürümüz Adem ÇİÇEK’e, kuruluş çalışanlarına, antrenmanlarını yaptıran ve takip eden Antrenör Engin TOPRAK’a ve başarılı olup bizi gururlandıran sporcularımıza teşekkür ederiz.

Ülkemizi temsilen Yurt Dışı Engelli Sporcular Yarışmaları’na katılmaya hak kazanan sporcumuz Varol VASİLİCA’ya başarılar diliyoruz.