…
…
…
…
…
…
01 Şubat 2023, Çarşamba Yalova, Türkiye

Göreve Yeni Başlayan Personele Yönelik Oryantasyon Eğitimi


Bakanlığımıza bağlı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen “Göreve Yeni Başlayan Personele Yönelik Oryantasyon Eğitimi” kapsamında İl Müdürlüğümüz ve kuruluşlarımızda göreve yeni başlayan personellere yönelik 30 Ocak- 3 Şubat tarihleri arasında oryantasyon eğitimleri gerçekleştirildi.

İl Müdürümüz Arif LAÇİN başkanlığında Müdürlüğümüzün toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde İl Müdürümüz Arif LAÇİN yeni göreve başlayan çalışma arkadaşlarımıza sorumlulukları hakkında bilgilendirmelerde yaparak, Bakanlığımızın misyon ve vizyonu, hizmet politikası ve standardı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Söz konusu eğitimde alanında uzman eğiticilerin sunumları ile kurumun tarihçesi hakkında bilgi verilip, kurumun misyonu, vizyonu, kalite politikası, hedefleri ve temel değerleri aktarıldı. Bakanlığımız Hizmet Modelleri ile Hizmet Kurumlarımıza ilişkin İş ve İşlemler Ait Mevzuatların anlatıldığı eğitimde “Kurumsal Hizmet Altyapısı, akabinde Resmi Yazışma, Protokol Kuralları, Etik ilkeler, Personelin Hak ve Sorumlulukları ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulaması ve Tedbirleri” hakkında bilgiler verildi.

Eğitimin son gününde İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarımıza ziyaret gerçekleştirilerek kuruluş müdürlerimiz ve kuruluşlarımızda çalışmakta olan görevli personellerimiz tarafından kurum hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.