…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Aralık 2022, Cumartesi Yalova, Türkiye

Erişilebilirlik Belgeleri Valimiz Sayın Muammer EROL Tarafından Takdim Edildi


3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında İlimizde bulunan Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu’nun denetimleri sonucunda Erişilebilirlik Belgesi almaya hak kazanan bina temsilcilerine Valilik Binasında düzenlenen belge töreninde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından İlimizde Erişilebilirlik belgesi almaya hak kazanan kurumlara Erişilebilirlik Belgeleri Valimiz Sayın Muammer EROL tarafından takdim edildi.

Törende açıklamada bulunan İl Müdürümüz Arif LAÇİN; “2014 yılından bugüne kadar İlimizde 1039 bina ve açık alan denetiminde bulunulduğunu, bunların 41 tanesine ise Erişilebilirlik Belgesi düzenlendiğini bu yıl ise toplam 10 belge verildiğini belirtti.

Yalova Belediyesi İdari Binası, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Yalova Defterdarlığı, Kadıköy Özel Bakım Merkezi, Ziraat Katılım Bankası, Vega AVM, Özdilek AVM, Karizma İş Merkezi ve Özel Atakent Hastanesi temsilcilerine Erişilebilirlik Belgesi Valimiz Sayın Muammer EROL tarafından takdim edildi. Akabinde Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu üyelerine Valimiz Sayın Muammer EROL tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.