…
…
…
…
…
08 Şubat 2024, Perşembe Ankara

ASYA İLE TRENDYOL ARASINDA İŞBİRLİĞİ


Afet Acil Sosyal Yardım Ekipleri ( ASYA ) ile TRENDYOL arasındaki işbirliği çalışmalarında sona gelindi. Afet ve acil durumlarda Ayni Bağış Depo Yönetimi ve Dağıtımı Çalışma Grubu faaliyetlerinin etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla başlatılan işbirliğinde; ASYA ekiplerine, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli yönetici ve uzman personele Trendyol tarafından online eğitim verilecek.
Online eğitim öncesi çevrimiçi toplantıda açılış konuşmalarını gerçekleştiren Genel Müdür Yardımcımız Alparslan ÇEVİK sözlerine 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşları anarak başlarken yakınlarını kaybedenlere de baş sağlığı temennilerini iletti.

Ardından afet ve acil durumlarda depo yönetiminin hayati olduğunu belirten ÇEVİK,  geçtiğimiz yıl yaşanan büyük depremde ayni bağış depo yönetiminin önemine vurgu yaptı.  Afet ve acil durumlarda her zaman hazır olunması gerektiğini belirten ÇEVİK: ‘’Söz konusu eğitimin  ekiplerimize önemli katkı ve fayda sağlayacağına inanıyorum, eğitimin tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

Afet Acil Durum Koordinasyon Daire Başkanlığımız ve Daire Başkanımız Dr. İlker ÜNSAL koordinasyonunda ilk eğitim İstanbul, Bursa ve İzmir Bölge koordinatörü illerin sorumluluk alanında bulunan ASYA İl Koordinatörlüğü görevini yürüten SYD Vakıf Müdürleri ile ASYA gönüllüleri, Genel Müdürlüğümüz Kaynak Yönetimi Daire Başkanlığı ve Sağlık Düzenli Yardımlar Daire Başkanlığı katılımları ile 81 ilden 185 personelin katılımlarıyla başladı.

Bugün itibarıyla başlayan online eğitim, 12 Mart tarihinde sona erecek. Online eğitimin tamamlanmasının ardından eğitimler, sahada fiziki olarak devam edecek.