…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
30 Haziran 2023, Cuma Türkiye

Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Hanımefendi ve Genel Müdürümüz Sayın Şemseddin YALÇIN “Kurban Bayramı”nda Şehit Ailelerimiz İle Bayramlaştı.


‘‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, ŞEHİT YAKINLARIMIZ VE GAZİLERİMİZLE BİRLİKTEYİZ.” temasıyla, başta Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ olmak üzere, Bakan Yardımcıları, Birim Amirleri ve 81 İl Müdürlüğü’müzün de katılımlarıyla Şehit ailelerimiz ve Gazilerimize Kurban Bayramı vesilesiyle ziyaretler gerçekleştirildi.

Sayın Bakanımız Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ kısa mesaj yoluyla bütün Şehit Yakınlarımızın ve Gazilerimizin Kurban Bayramı’nı şu sözlerle kutladı: “Hayatını vatanı ve milletine vakfetmiş büyüklerimize saygı, kökü ezelde, dalı ebedde bulunan gençliğimize sevgilerimi sunuyor; Kurban Bayramı’nın başta Şehit Yakınları ve Gazilerimiz olmak üzere ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Sayın Bakanımız Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ İstanbul’da ikamet eden Şırnak’ta Şehit olan Onb. Sedat MEKÂN ve yine İstanbul’da ikamet eden 15 Temmuz Şehidi Erkan PALA'nın kıymetli ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Ziyaretlere Genel Müdürümüz Şemseddin YALÇIN da eşlik etti. Şehitlerimizin evlerinde Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından edilen dualarla Şehitlerimiz yâd edildi. Ziyaretler esnasında duygu dolu anlar yaşandı.

Bu müstesna günde başta vatanımızın devamlılığı, birliği ve bağımsızlığı uğruna evlatlarının şahadet haberlerini metanetle karşılayan Aziz Şehitlerimizin aileleri, kahraman Gazilerimiz ve kıymetli aileleri ile sabrın, sevginin ve saygının sınırsız kaynağı herkesin Kurban Bayramı’nı kutlar, saygılarımızı sunarız.