…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
27 Ocak 2022, Perşembe Ankara

Genel Müdürümüz Selim Çelenk, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız'ı Ziyaret etti


Genel Müdürümüz Selim Çelenk ve Sosyal ve Ekonomik Haklar Koordinasyon Dairesi Başkanı İlknur Çiftehan, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette iki kurum arasındaki iş birliği imkânları ele alındı. Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitenin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Genel Müdürümüz Selim Çelenk adına dikilmiş fidan sertifikasını takdim ederek nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Daha sonra Üniversitenin Yeni Senato Salonu’nda Şehit ve Gazi çocuklarına yönelik 15-16 Kasım 2021 tarihinde Bakanlığımız ve Gazi Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen Konuşan Doğa Eğitimlerini veren akademisyenlere Sayın Bakanımız Derya Yanık’ın teşekkür belgelerinin takdim programına geçildi.

Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız, belge takdim programında yaptığı konuşmada Genel Müdürlüğümüz ile yeni iş birliklerine hazır olduklarını söyledi. Genel Müdürümüz Selim Çelenk ise Konuşan Doğa Eğitimleri nedeniyle Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti. Verilen eğitimlerle ilgili çok olumlu dönüş aldıklarını belirten Çelenk, Şehit yakınlarımız ve Gazilerimiz için Gazi Üniversitesi ile yeni iş birlikleri gerçekleştirmek istediklerini vurguladı.

Prof. Dr. Musa Yıldız ve Genel Müdürümüz Selim Çelenk tarafından Konuşan Doğa Eğitimleri’ne katkılarından dolayı Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cevriye Gencer, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Uğur Gökmen, Doç. Dr. Gürhan İçöz, Prof. Dr. A. Çağlan Günal, Prof. Dr. Birol Kayranlı, Prof. Dr. Gamze Yücel Işıldar, Prof. Dr. Beril Salman Akın, Doç. Dr. Gülbin Firidin, Doç. Dr. Murat Dener, Dr. Pelin Yıldırım,  Dr. Silver Güneş ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Derya Ölmez Arıtürk’e teşekkür belgesi takdim edildi.