…
…
…
…
02 Nisan 2022, Cumartesi Ankara,Türkiye

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ve Eşi Emine ERDOĞAN, Şehit Aileleriyle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi


Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşi Emine ERDOĞAN, Ramazan ayının ilk iftarını Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde şehit aileleriyle birlikte yaptı.

 Yemekte konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifi canı gönülden tebrik etti.

“Güzel bir kelam-ı kibardır; Muhabbetten Muhammed oldu hâsıl, Muhammed’siz muhabbetten ne hâsıl? Şimdi, burası bir muhabbet sofrası ve bu muhabbet sofrasının da baş tacı sevgililer sevgilisi Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm şehit yakınlarına ve gazilere, ülkesi ve milleti için canını vermeye hazır şekilde görev yapan kahraman askerlere, polislere, jandarmalara, güvenlik korucularına, gerektiğinde düşmanın ve hainlerin silahlarına göğsünü siper etmeye hazır her bir vatandaşa, şahsı ve milleti adına şükranlarını iletti.

İftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa, Bakanımız Derya YANIK Hanımefendi, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Millî Savunma Bakanı Hulusi AKAR, Bakan Yardımcımız Fatma ÖNCÜ ve Genel Müdürümüz Şemseddin YALÇIN’da katıldı.