…
…
…
…
20 Haziran 2022, Pazartesi Türkiye

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı boyunca LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan şehit ve gazi çocuklarına rehberlik ve danışmanlık hizmeti verdik.


Geleceğimizin teminatı gençlerimizin büyük bir azim ve çabayla hazırlandığı Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS), hayatlarındaki en önemli basamaklardan biridir.

Vatanımız uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizin emaneti evlatlarımız ve Kahraman gazilerimizin çocuklarının eğitimi konusunda akademik ve kariyer gelişimlerine destek olmak, giriş sınavlarına hazırlanmalarına ve kendi özelliklerine uygun okul seçimlerine ve mesleki yönelimlerine yardımcı olabilmek için Genel Müdürlüğümüzün projesi kapsamında 2021-22 Eğitim öğretim yılında LGS ve YKS’ ye hazırlanan şehit ve gazi çocuklarımıza toplam 2353 danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilmiştir.

Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü olarak; Sevgi ve saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, siz gayretli öğrencilerin heyecanını yürekten paylaşıyor, size inanıyor, güveniyor ve her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Bu vesile ile başta aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin evlatları olmak üzere tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, bu sınavların hayatlarına açılan güzel bir kapı olmasını temenni ediyoruz.