…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mart 2024, Pazartesi Sivas, Türkiye

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günümüz Kutlu Olsun!


17 Mart 2024 tarihinde Valiliğimiz himayelerinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle İl Müdürümüz Özgür Kırmızıtaş'ın katılımlarıyla aziz şehitlerimiz için Ulu Cami'de mevlid-i şerif programı düzenlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Valimiz Sn. Dr. Yılmaz Şimşek, İl Protokolümüz ve İl Müdürümüz Özgür Kırmızıtaş aziz şehitlerimizi kabirleri başında dualarla andı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle hazırlanan gösteri programına Valimiz Sn. Dr. Yılmaz Şimşek, İl Müdürümüz Özgür Kırmızıtaş, İl Protokolü ve yaş almış çınarlarımız katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde Valimiz Sn. Dr. Yılmaz Şimşek, İl Müdürümüz Özgür Kırmızıtaş ve İl Protokolümüz Sivas Muharip Gaziler Derneğini ve Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Derneğini ziyaret etti.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı #18MartŞehitleriAnmaGünü #VatanVeKahramanlıkBuluşmaları etkinliğinde Gazimiz Hakan Kaya, Fatih Şehit Muhammed Demir Anadolu Lisesi okulu öğrencileriyle bir araya gelerek kahramanlık hikayelerini aktardı.

Aziz şehidimiz Muhammed Demir'in ailesini Vali Yardımcımız Sn. İhsan Maskar, İl Müdürümüz Özgür Kırmızıtaş ve İl Müftü Yardımcısı Mehmet Koç ziyaret etti.

Kahramanlarımız ve yakınlarıyla iftardayız programı düzenlendi. Programa Valimiz Sn. Dr. Yılmaz Şimşek, AK Parti Sivas Milletvekili Sn. Rukiye Toy, Belediye Başkanı Sn. Hilmi Bilgin, İl Müdürümüz Özgür Kırmızıtaş, İl Protokolü, şehit aileleri ve gazilerimiz katıldı.