…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Temmuz 2022, Cuma Sivas, Türkiye

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz Kutlu Olsun!


Etkinliklerimize; 14 Temmuz tarihinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel Şehitlerimiz ve Gazilerimiz onuruna verilen yemek programıyla başladık. Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz için duaların okunmasıyla başlayan programımızda Valimiz Sn. Yılmaz Şimşek, Milletvekilimiz Sn. Semiha Ekinci, Belediye Başkanımız Sn. Hilmi Bilgin, İl Protokolüyle ailelerimiz katıldı.

15 Temmuz gününde Cumhuriyet Meydanında #TürkiyeAşkına temalı resim ve fotoğraf sergimizin açılışını yaparak devam ettik. Sergimizin açılışına Valimiz, Milletvekilimiz Sn. Semiha Ekinci, Belediye Başkanımız ve İl Protokolümüz katıldı.

#TürkiyeAşkına diyerek canlarını hiçe sayarak şehit olan kahraman şehitlerimizi Valimiz, Belediye Başkanımız ve protokol üyelerimizle kabirleri başında dualarla andık. Şehitlik ziyaretinin ardından aziz Şehitlerimiz için Ulu Camide Mevlit programı düzenledik.

Valiliğimiz himayelerinde İl Müdürlüğümüz koordinesinde TRT Muhabiri Murat Çetintaş moderatörlüğünde 2016 Muğla Valisi Sn. Amir Çiçek'in konuk olduğu #TürkiyeAşkına konulu söyleşimizi gerçekleştirdik. Söyleşimiz, #15Temmuz'un kahramanlarından; 2016 Muğla Valisi Sn. Amir Çiçek ile 2016 Dalaman Kaymakamı şu anki Valimiz'i Sivas'ta yeniden buluşturması açısından da hoş bir tesadüfe sahip oldu. Söyleşimiz, Valimizin misafir konuğumuz olan 2016 Muğla Valisi Sn. Amir Çiçek'e hediyelerini takdim etmesiyle ve hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.