…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Ocak 2024, Cuma Şırnak , Türkiye

İl Müdürümüz Salih Kaya Silopi İlçesinde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu


İl Müdürümüz Salih Kaya Silopi Kaymakamı Sayın Cihat Koç’u makamında ziyaret etti. Kaya, ilçelerinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün vermiş olduğu hizmetleri ve kurumsal büyüklükleri  hakkında   bilgi verdi. Silopi İlçesinde Çok Amaçlı Toplum Merkezi  (ÇATOM) için hizmet vermek amacıyla tahsis ettiği bina ve gösterdiği çabadan dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Cihat Koç; “Dünyadaki değişim ve dönüşüme dikkati çekerek, toplumun tüm kesimini ilgilendirdiği için Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü gündeminin her zaman birinci sırasında yer aldığını, Şehit Gazi, çocuk, kadın, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik psiko-sosyal destekler sunmakta, ayrıca bünyesinde toplumun tamamını kapsayan çok önemli bir misyon yüklenmiştir.” Dedi. Ziyaretleri için İl Müdürümüze teşekkür etti.

Kaya, Şehit Uzman Çavuş Mehmet Emin Barkın’ın ailesini ziyaret ederek, Bir süre aile bireyleriyle sohbet etti. "Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ve Valimiz Sayın Cevdet Atay’ın selamlarını getirdiklerini söyleyerek, Vatan uğruna şehit olmuş kardeşlerimizin aileleri bize emanettir. Şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmek en öncelikli işlerimizden biridir. Herhangi bir sorun veya sıkıntınızda bizler her zaman yanınızda olacağız. Kapılarımız sizlere her zaman açık olacaktır. Evlatlarını bu vatan uğruna feda eden güzide insanlara vefa borcunu ödemek mümkün değil" dedi.

İl Müdürümüz Evde Bakım Hizmetinden faydalanan Ali Akkaya’yı ve Sosyal Ekonomik Destekten yaralanan Zahide Emlük’ün çocuklarını evlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Daha sonra Silopi İlçesi Başverimli Beldesi Belediye Başkanı Sayın Medeni Tatar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan il müdürümüze ziyaretleri için teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İl Müdürümüz Silopi ve Cizre Çok Amaçlı Toplum Merkezlerini (ÇATOM) ziyaret ederek, usta öğreticilerden ve koordinatörlerden yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Kursiyer kadınlarla bir süre sohbet eden kaya çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit ailesi ve diğer aile sakinleri evlerine konuk olan İl Müdürümüzü ve beraberindekilere teşekkür ettiler.