…
…
…
…
17 Ocak 2024, Çarşamba Şırnak, Türkiye

İl Müdürü Kaya’nın Uludere İlçe Ziyareti


Uludere İlçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İl Müdürümüz Salih Kaya Uludere Kaymakamı Sayın Bekir Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

İl Müdürümüz Kaya “Uludere İlçesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çalışma programı kapsamında ziyaret ettiklerini, bu kapsamda kamusal hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülebilmesi, vatandaş odaklı hizmet sunulması, hizmeti vatandaşın ayağına getirmesi amacıyla ilçede Sosyal Hizmet Merkezi açılması planladığını söyledi.

Bunun için açılacak olan SHM’nin yerini kaymakam beyle beraber inceleme ve değerlendirme imkânı bulacağını, ayrıca Bakanlığımızın hizmet modellerinden faydalanan aileleri ziyaret edeceklerini, Şehit ailesini, Engelli Evde Bakım ve SED hizmetinde faydalanan çocuklarımızı evlerinde ziyaret edeceklerini” söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Bekir Yalçın ise “Devletimizin sağladığı imkânları, ilçemizde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması, refah koşullarını iyileştirmesi, sosyal devlet olma yolunda hızlı mesafelerin kat edilmesi ve ihtiyaç sahiplerine sağlanan sosyal desteklerin zamanında etkin ve verimli bir şekilde ulaştırılması noktasında çalıştıklarını, İlçesinde açılacak olan Sosyal Hizmet Merkezi için her türlü desteği vereceklerini söyleyerek; ziyaretleri için İl Müdürümüze teşekkür etti.”

İl Müdürümüz Şehit Güvenlik Korucusu Mehmet Paksoy’un ailesini ziyaret etti. Bir süre aile bireyleriyle sohbet eden İl Müdürümüz Kaya  “Vatan yolunda can verenlerin milletimizin gönlünde ayrı bir yeri var. Vatan uğruna şehit veya gazi olmuş kardeşlerimizin aileleri bize emanettir. Şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmek en öncelikli görevlerimizden biridir. Bunun için sıkıntılarınızda bizler her zaman yanınızda olacağız. Kapılarımız sizlere her zaman açık olacaktır" dedi.

İl Müdürümüz Kaya Evde Bakım Hizmetinden faydalanan görme engelli olan Cemal Ürün’ü evinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İl Müdürümüz, ziyaret ettiği ailelere Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ve Valimiz Sayın Cevdet Atay’ın selamlarını iletti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit ailesi ve diğer aile sakinleri evlerine konuk olan İl Müdürümüze ve beraberindekilere teşekkür ettiler.